Pihasuunnittelu

Haluatko unelmiesi puutarhan? Toivotko vanhan pihan uudistamista? Osaatko valita oikeat kasvit oikeisiin paikkoihin? Onko uusi talonne valmis mutta piha on vielä tekemättä? Jätä pihasuunnittelu ja vihersuunnittelu ammattilaiselle, niin saat upean puutarhan!

ViherTähti® tekee talosta kodin ja pihasta puutarhan. ViherTähden® palvelut on suunnattu Sinulle, joka rakastat kaunista kotia ja puutarhaa sekä arvostat hyvää palvelua, omien toiveittesi huomioon ottamista sekä huolellista suunnittelua ja tyylikästä toteutusta. Toimialueena on Etelä-Suomi. Teen yhteistyötä Kotkan kaupungin puistotoimen asiantuntijoiden kanssa!

Teen ilmaisen tutustumiskäynnin ja tarjouksen pihasuunnitelmasta pyytämääsi kohteeseen Kotkan, Kouvolan ja Iitin alueella. Käynnit muualle sopimuksen mukaan. Käyn aina katsomassa paikan ja kysyn toiveesi ennen kuin teen tarjouksen.

Suunnitelman esimerkkihintana yli 1000 neliön tontti: alk. 1.000 euroa (sis. alv.) ja rivitalon piha alk. 500 euroa (sis. alv.). Pihasuunnitelma sisältää yksityiskohtaisen kasviluettelon kappalemäärineen ja istutusetäisyyksineen sekä työselityksen ja hoito-ohjeet.

Tarjouksen hyväksyttyäsi pihasuunnittelu etenee seuraavasti: Saan sinulta asemakaavakuvan tontistasi ja/tai mittaan pihasi sekä rakennusten, käytävien, oleskelualueiden, kasvien ym. paikat. Käymme yhdessä läpi toiveitasi tarkemmin, katsomme sopivat istutusalueet, teemme alustavia kasvivalintoja jne. Teen niiden pohjalta luonnoksen ja tulen esittelemään sen. Täydennämme suunnitelmaa tarvittavilta osin ja teen sen sitten valmiiksi ja esittelen sen liitteineen vielä kertaalleen. Käytän suunnittelussa Vectorworks-suunnitteluohjelmistoa.

Teen myös yleisluonteisia suunnitelmia, suunnitelmia osasta pihaa tai istutussuunnitelmia. Valaistussuunnittelun voin liittää osaksi pihasuunnitelmaa.

Neuvontakäynti

Neuvontakäynti 150 euroa (sis. alv.) sis. matka Kotkan, Kouvolan ja Iitin alueella, muualle sopimuksen mukaan. Neuvontakäynti tarkoittaa 1 – 2 tunnin ohjauskäyntiä sinun kohteessasi. Annan ideoita ja neuvoja suusanallisesti ja sinä kirjaat ne tarvittaessa ylös. Kirjallista tuotosta käynnistä en tee.

Lisätöiden tuntihinta on 65 e (sis. alv.).

Viherrakentaminen

Viherrakentaminen sopimuksen mukaan. Yhteistyökumppanini toteuttavat tarvittaessa suunnitelman mukaisen viherrakentamisen pohjatöineen, istutuksineen, kiveyksineen jne.

Voin antaa ideoita myös valokuvien perusteella edullisesti!


Teen pihasuunnitelmia, sisustussuunnitelmia ja valaistussuunnitelmia sekä neuvontakäyntejä uudisrakentajille sekä remontoijille Etelä-Suomessa.

Sinä hyödyt eniten juuri minusta suunnittelijana, koska
* saat koko asiantuntemukseni käyttöösi kasvi- ja materiaalivalinnoissa sekä ideoinnissa
* suunnittelun hinnan saat hyvinkin takaisin, kun hankit yhteistyökumppaneiltani tuotteita ja palveluita, jotka saat edullisemmin minun välityksellä ilman palkkiota,
* minulta saat takuun työlleni – niin kauan tehdään suunnitelmaa, että se miellyttää Sinua,
* pystyn tarjoamaan myös isompia kokonaisuuksia – niin pihalle kuin sisällekin suunnittelun, toteutuksen, edullisemmat hankinnat,
* saat ensimmäisen suunnitelman (esim. pihasuunnitelma) jälkeisen suunnitelman (esim. sisustussuunnitelma) 25 %:n alennuksella ja
* voit myös maksaa osissa.
* Tarjoan myös loppukatselmuksen toteutuksen jälkeen samaan hintaan. Voit vielä kysyä hoito-ohjeita tms.
Teen siis aina mieluisan suunnitelman!

Soita 0400 165 510 tai laita viestiä info@vihertahti.fi!

Malli pihasuunnitelmasta

 

Asiakkaani pihauudistus

Piha ennen

Piha ennen remonttia

Pihamuutos

Piha remontin jälkeen

Vihervalvonta ja viherurakoiden kilpailuttaminen

Voit tilata viherrakentamisen asiantuntijan valvomaan viherrakentamisen urakkaa. Hinnat määräytyvät työn laajuuden mukaan, alk. 80 euroa/tunti (sis. alv.). Voit pyytää apua myös viherrakentamisen urakoiden kilpailuttamiseen, tarjouspyyntöasiakirjojen tekoon. Hinnat alk. 65 euroa/tunti (sis. alv.). Kohteesta on oltava asianmukainen vihersuunnitelma.

Vihervalvoja on tilaajan edustaja. Hän valvoo mm. viherrakentamistyötä urakan alusta loppuun asti sovitussa ajassa ja sovitulla hinnalla.

Tehtäväluettelo esim.

osa- tai kokonaisurakan valvonta

materiaalien laadunvalvonta

asianmukaisen viherrakentamistyön varmistaminen

työvaiheiden valokuvaus, dokumentointi ja raportointi

kasvien ja nurmikon kasvuunlähtökatselmus

takuuajankatselmus

 

Tilaa nyt viherrakentamisen ammattilainen valvomaan pihakohteen rakentamisurakkaa!

 

 

 

Tallenna

Tallenna