Pihasuunnittelu

Haluatko unelmiesi puutarhan? Toivotko vanhan pihan uudistamista? Osaatko valita oikeat kasvit oikeisiin paikkoihin? Onko uusi talonne valmis mutta piha on vielä tekemättä? Jätä pihasuunnittelu ja vihersuunnittelu ammattilaiselle, niin saat upean puutarhan!

ViherTähti® tekee talosta kodin ja pihasta puutarhan. ViherTähden® palvelut on suunnattu Sinulle, joka rakastat kaunista kotia ja puutarhaa sekä arvostat hyvää palvelua, omien toiveittesi huomioon ottamista sekä huolellista suunnittelua ja tyylikästä toteutusta. Toimialueena on Päijät-Häme ja Kymenlaakso.

Teen ilmaisen tutustumiskäynnin ja tarjouksen pihasuunnitelmasta pyytämääsi kohteeseen Iitin alueella. Käynnit muualle sopimuksen mukaan. Käyn aina katsomassa paikan ja kysyn toiveesi ennen kuin teen tarjouksen.

Suunnitelman esimerkkihintana yli 1000 neliön tontti: alk. 1.500 euroa ja rivitalon piha alk. 650 euroa. Pihasuunnitelma sisältää yksityiskohtaisen kasviluettelon kappalemäärineen ja istutusetäisyyksineen sekä työselityksen ja hoito-ohjeet.

Tarjouksen hyväksyttyäsi pihasuunnittelu etenee seuraavasti: Saan sinulta asemakaavakuvan tontistasi ja/tai mittaan pihasi sekä rakennusten, käytävien, oleskelualueiden, kasvien ym. paikat. Käymme yhdessä läpi toiveitasi tarkemmin, katsomme sopivat istutusalueet, teemme alustavia kasvivalintoja jne. Teen niiden pohjalta luonnoksen ja tulen esittelemään sen. Täydennämme suunnitelmaa tarvittavilta osin ja teen sen sitten valmiiksi ja esittelen sen liitteineen vielä kertaalleen. Käytän suunnittelussa Vectorworks-suunnitteluohjelmistoa.

Teen myös yleisluonteisia suunnitelmia, suunnitelmia osasta pihaa tai istutussuunnitelmia. Valaistussuunnittelun voin liittää osaksi pihasuunnitelmaa.

Neuvontakäynti

Neuvontakäynti 150 euroa sis. matka Iitin alueella, muualle sopimuksen mukaan. Neuvontakäynti tarkoittaa 1 – 2 tunnin ohjauskäyntiä sinun kohteessasi. Annan ideoita ja neuvoja suusanallisesti ja sinä kirjaat ne tarvittaessa ylös. Kirjallista tuotosta käynnistä en tee.

Lisätöiden tuntihinta on 65 e.

Viherrakentaminen

Viherrakentaminen sopimuksen mukaan. Yhteistyökumppanini toteuttavat tarvittaessa suunnitelman mukaisen viherrakentamisen pohjatöineen, istutuksineen, kiveyksineen jne.

Voin antaa ideoita myös valokuvien perusteella edullisesti!

Pihanhoitosuunnitelma

Tilaa pihanhoitosuunnitelma, niin saat pihasi kukoistamaan! Hinnat alk. 300 euroa. Suunnitelma sisältää kirjalliset ohjeet kasvien leikkaamisiin, nurmikon hoitamiseen, lannoituksiin, kasvien suojauksiin ym. ym.

 

Teen piha- ja valaistussuunnitelmia sekä neuvontakäyntejä uudisrakentajille sekä remontoijille Päijät-Hämeessä ja Kymenlaaksossa.

Sinä hyödyt eniten juuri minusta suunnittelijana, koska
* saat koko asiantuntemukseni käyttöösi kasvi- ja materiaalivalinnoissa sekä ideoinnissa
* suunnittelun hinnan saat hyvinkin takaisin, kun hankit yhteistyökumppaneiltani tuotteita ja palveluita, jotka saat edullisemmin minun välityksellä ilman palkkiota,
* minulta saat takuun työlleni – niin kauan tehdään suunnitelmaa, että se miellyttää Sinua,
* pystyn tarjoamaan myös isompia kokonaisuuksia – niin pihalle kuin sisällekin suunnittelun, toteutuksen, edullisemmat hankinnat ja
* voit myös maksaa osissa.
* Tarjoan myös loppukatselmuksen viherrakentamisen jälkeen samaan hintaan. Voit vielä kysyä hoito-ohjeita tms.
Teen siis aina mieluisan suunnitelman!

Soita 0400 165 510 tai laita viestiä info@vihertahti.fi!

Malli pihasuunnitelmasta

 

Asiakkaani pihauudistus

Piha ennen

Piha ennen remonttia

 

Pihamuutos

Piha remontin jälkeen

 

 

Tilaa nyt viherrakentamisen ammattilainen valvomaan pihakohteen rakentamisurakkaa!

Tietosuoja

Asiakkaasta kerättyjä tietoja käytetään vain kohteen suunnittelussa. Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille. Asiakkaan on mahdollista milloin tahansa saada nähtäväksi keräämäni tiedot ja hänen on myös mahdollista milloin tahansa pyytää kyseisiä tietoja poistettavaksi ViherTähden rekisteristä. Sopimukseen on kirjattu em. teksti ja allekirjoittamalla sopimuksen asiakas hyväksyy em. ehdot.

Tallenna

Tallenna