Valaistussuunnittelu

ViherTähti® on organisoinut Korian Pioneeripuiston Pitkän kasarmin valaistusprojektin. Mukana olivat Winled Oy, Kouvolan Valohuone Oy, KVL Sähköasennus Oy sekä kiinteistön omistajat. Projekti oli osa isompaa valtion rahoittamaa asuntomessuhanketta.

 

Turvallisuus ja esteettisyys ovat tärkeimmät tekijät valaistuksen suunnittelussa. Ota yhteyttä, niin saat kotiisi ja/tai puutarhaasi kauniin valaistuksen. Teen ilmaisen tutustumiskäynnin ja tarjouksen valaistussuunnitelmasta pyytämääsi kohteeseen Iitin alueella. Käynnit muualle sopimuksen mukaan. Käyn aina katsomassa paikan ja kysyn toiveesi ennen kuin teen tarjouksen.

Kysyn aina piha- ja sisustussuunnittelun yhteydessä valaistussuunnitelman tekemisestä, joten saat halutessasi valaistussuunnitelman yhdistettynä muuhun suunnitteluun tai neuvontaan.

Malli valaistussuunnitelmasta

Tietosuoja

Asiakkaasta kerättyjä tietoja käytetään vain kohteen suunnittelussa. Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille. Asiakkaan on mahdollista milloin tahansa saada nähtäväksi keräämäni tiedot ja hänen on myös mahdollista milloin tahansa pyytää kyseisiä tietoja poistettavaksi ViherTähden rekisteristä. Sopimukseen on kirjattu em. teksti ja allekirjoittamalla sopimuksen asiakas hyväksyy em. ehdot.