Sisustussuunnittelu

Kaipaako kotisi tai toimistosi uutta ilmettä? Haluatko uusia kalusteita tai tekstiilejä, uuden värimaailman?

SISUSTUSSUUNNITTELU

Teen ilmaisen tutustumiskäynnin ja tarjouksen sisustussuunnitelmasta pyytämääsi kohteeseen Iitin alueella. Käynnit muualle sopimuksen mukaan. Käyn aina katsomassa kohteen ja kysyn toiveesi ennen tarjouksen tekemistä. Tarjouksessani erittelen eri osa-alueiden (mm. tilasuunnittelu, värimaailma, pintamateriaalit, tekstiilit, valaistus) hinnat.

Tarjouksen hyväksyttyäsi sisustussuunnittelu etenee seuraavasti: Saan sinulta suunniteltavan kohteen pohjakuvan ja/tai mittaan kohteen. Käymme yhdessä läpi toiveitasi tarkemmin ja teemme alustavia väri- ja materiaalivalintoja. Teen niiden pohjalta luonnoksen ja tulen esittelemään sen. Täydennämme suunnitelmaa tarvittavilta osin ja teen sen valmiiksi ja esittelen sen liitteineen vielä kertaalleen.

Neuvontakäynti 150 euroa sis. matka Iitin alueella, muualle sopimuksen mukaan. Neuvontakäynti tarkoittaa 1 – 2 tunnin ohjauskäyntiä sinun kohteessasi. Annan ideoita ja neuvoja suusanallisesti ja sinä kirjaat ne tarvittaessa ylös. Kirjallista tuotosta käynnistä en tee.

Valaistussuunnittelun voin liittää osaksi sisustussuunnittelua.

Rakentaminen ja remontit sopimuksen mukaan

TEKSTIILISISUSTAJA

Teen tekstiilisisustusta koteihin ja toimistoihin. Uusilla tekstiileillä saat tilaan uuden ilmeen. Verhot, pöytäliinat, matot, tapetit jne. Värisuunnitelmalla luodaan ensin mieleinen tunnelma, sitten erilaisilla pintamateriaaleilla ja tekstiileillä täydennetään toiveittesi koti tai toimisto.

Esimerkki verho- ja mattomalleistaa

Asiakkaani koti remontin jälkeen. Verho- ja kalustehankinnat ovat tässä vaiheessa vielä kesken.

Malli sisustussuunnitelmasta

Asiakkaani uudessa kodissa remontoitiin lähes kaikki pinnat uusiksi:

Olohuone ennen remonttia

Olohuone ennen remonttia

 

Olohuone jälkeen remontin

Olohuone jälkeen remontin

 

Makuu huone ennen remonttia

Makuuhuone ennen remonttia

 

Makuuhuone jälkeen remontin

Makuuhuone jälkeen remontin

Remontin koordinointi

Halutessasi koordinoin urakan toteutuksen (myös jos itse teet toteutuksen) sovittuun hintaan. Varaa aika hyvissä ajoin ennen urakan aloittamista.

Tietosuoja

Asiakkaasta kerättyjä tietoja käytetään vain kohteen suunnittelussa. Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille. Asiakkaan on mahdollista milloin tahansa saada nähtäväksi keräämäni tiedot ja hänen on myös mahdollista milloin tahansa pyytää kyseisiä tietoja poistettavaksi ViherTähden rekisteristä. Sopimukseen on kirjattu em. teksti ja allekirjoittamalla sopimuksen asiakas hyväksyy em. ehdot.